Login

Utfordrende å publisere til mange sider? Vi lanserer Publisher Team!

Vi lanserer nå en ny løsningPublisher Team. Denne er laget for deg som jobber i en stor kjede eller en kjede i vekst. Løsningen gjør det enkelt å skape struktur for hele kjedens markedsføring på sosiale medier.

 

Publisering og markedsføring

Her kan roller fordeles enkelt og det er lett å ha kontroll på flere sider. Noen har tilgang til alle funksjoner, mens andre kun kan bruke noen. På denne måten kan f.eks en landsdekkende kampanje, eller en kampanje som dekker flere butikker bli styrt sentralt. Reklame for lokale salg kan den enkelte butikk styre selv.

 

Personalisert innhold

Funksjonen mapping gjør det mulig å personifisere poster. Se for deg at du f.eks skal poste samme budskap på mange Facebook-sider, men hver post skal ha et unikt stedsnavn, URL, budsjett, eller målgruppe. Med mapping slipper du å endre hver enkel post. Det eneste du trenger å gjøre er å markerer hvilken informasjon du ønsker å benytte. Dette vil fungere som en kodesnutt som automatisk legger til riktig informasjon. Når du setter opp Publisher Team for første gang, velger du hvilken informasjon som tilhører hvilken side, men etter dette vil det gå automatisk. 

 

Skjermbilde 2019-06-25 kl. 10.21.58

 

Skjermbilde 2019-06-25 kl. 10.22.12

 

Skjermbilde 2019-06-25 kl. 10.22.21

Lag grupper

Det er mulig å dele sidene opp i grupper. Driver du en stor butikkjede vil du kanskje lage en gruppe av de forskjellige regioner. Har du en kampanje som kun er aktiv i Region-øst vil dette være enkelt å styre. 

 

Bestem budsjettet for hver enkel butikk

I Publisher Team bestemmer du også hvor stort budsjett det skal være for hver siden. Det er typisk å ønske å ha et større budsjett på sidene som tilhører de mest populære butikkene, og mindre budsjett på butikker som ikke har så mange besøkende. Lokasjon, vareutvalg og popularitet er faktorer som spiller inn på hvor stort budsjett du bør bruke. 

 

Bytt profil- og forsidebilde i en fei

Å bytte profil- og forsidebilde på hundrevis av sider tar tid, men med Publisher Team gjør du dette en gang og automatisk er det byttet på alle sidene. 

 

Kundeservice

Har du i tillegg 24SevenSocial funksjonen Inbox gir dette en fordel til kundeservicen. Har det skjedd deg at du sitter å svarer på akkurat samme melding som kollegaen din? Trykker du på en melding (eller ticket som vi kaller det) i Publisher Team vil du få opp et varsel om at kollegaen din svarer på denne henvendelsen akkurat nå. 

 

Noen ganger er kanskje ikke du rett person til å svare på en kundes spørsmål. I Inbox har du muligheten til å tildele tickets til personen som har svaret. Disse blir varslet og kunden får svaret hun er ute etter på kortest mulig tid.

 

Organiser deg slik det passer dere

Din bedrift kan sette opp Publisher Team til hvordan det passer dere best. Du bestemmer hvem som har muligheten til å poste, reklamere og svare på henvendelser. Ønsker du å vite mer og få rådgivning om hvordan dette programmet vil passe deg? Ikke nøl med å ta kontakt