Login

Mestergruppen velger 24SevenSocial for sosial kommunikasjon og annonsering

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter i Norge er eiet av Mestergruppen.

De har funnet nøkkelen for å kommunisere med målgruppene sine.

– Hemmeligheten ligger i å være lokal. Selv om jeg sitter på hovedkontoret, må og skal jeg snakke til den enkelte kunden på hvert enkelt sted. Dette virker!

Det sier Kristian Mathisen, Digital Markedsfører for Byggtorget og XL-bygg hos Mestergruppen sentralt. Han har brukt 24SevenSocial tidligere, og utvider nå med den nye Publisher team-løsningen som benyttes av flere kjeder.

– Huskjedene Mesterhus og Systemhus har brukt denne tjenesten en god stund allerede. Det var helt klart at vi måtte ha dette til flere av kjedene, sier Mathiesen.

Publisher team gir muligheten til å flette inn lokale tilpasninger i hva som ellers ville vært identiske poster og annonser. Denne jobben gjøres vanligvis manuelt og er fryktelig tidkrevende, men 24SevenSocial automatiserer denne jobben 100%.

 

 

Butikker og kjeder over hele landet er flinke til å tilrettelegge for salg i butikk selv ved utfordringer som den pågående pandemien, og den like pågående kampen mot ren netthandel.
Klikk-og-hent, hent-i-butikk og lignende metoder har vist seg svært effektive. Kundene vil gjerne velge den lokale butikken, spesielt når prisnivået er omtrent det samme som på nett.
Utfordringen er kommunikasjon. For en kunde i Ål i Hallingdal er det ikke nødvendigvis treffende å høre om tilbud som bruker f.eks Oslo som eksempel. Den lokale tilhørigheten er ikke bare viktig, den er helt nødvendig – selv på sentrale kampanjer.
Dette er kostbart og tidkrevende. Til nå:

– Det er nesten unødvendig å regne på hvor mye tid vi sparer nå, skyter Mathisen inn. En fulltidsjobb har blitt noe jeg enkelt kan ordne selv.

24SevenSocial ble startet under navnet Fanbooster på Kongsberg tilbake i 2010.
Publisher team er en egen del av 24SevenSocial som er skreddersydd for kjeder. Blant kundene er Europris, C-optikk, Alliance Optikk, Dekkteam og Eika gruppen.
Tilsammen postes det hundretusener av poster og annonser via systemet i løpet av en måned.