Login

Hvorfor skal du bruke 24SevenSocial?

(For English version, klick here.)

Når Facebook Business Manager finnes, hvorfor skal du da bruke 24SevenSocial? 24SevenSocial er et verktøy hvor du blant annet kan planlegge poster og ads, men har mange tilleggstjenester som forenkler jobben med Facebook.

En av våre styrker som gjør at vi skiller oss ut er at vi har tilgjengelig rådgivere. De er til for å hjelpe deg. Hver torsdag er det også åpent hus hvor du kan komme å få hjelp og rådgiving. Målet vårt er å gjøre jobben din enklest mulig. Vi har samlet alt på ett sted og jobber stadig med oppdateringer for å legge til flere funksjoner, gjøre plattformen mer oversiktlig og mer effektiv.

 

Tilleggstjenester

Landingssider: Med 24SevenSocial kan du lage landingssider som samler lovlig data. Lag for eksempel påmeldingsskjema, julekalender eller konkurranser. Kundene får godkjenne at dataen kan blir brukt.

Inbox: Bruker du alt for mye tid på å svare og holde orden på alle DM’s og kommentarer på Facebook og Instagram? Dette samles i innboks. Du har alt på ett sted. På denne måten blir du  mer effektiv og kan føle deg trygg på at alle henvendelser og kampanjer blir ivaretatt.

Bli varslet dersom noe uvanlig skjer: Med cruise control kan du få varsel dersom noe uvanlig skjer med meldingene som kommer til din bedrifts Messenger. Du får et avslappet forhold til innboksen, og kan ta kontroll over situasjonen dersom en krise oppstår.

Velg en vinner: Hvordan velger man en rettferdig vinner av konkurranser på sosiale medier? I tillegg til verktøy for å lage konkurransene som samler lovlig data, kan også 24SevenSocial automatisk trekke en rettferdig vinner av konkurransen du har laget.

Marker personer (troll eller fans) for å varsle når de kommenterer på siden din: Sliter du med troll på Facebook siden til din bedrift? Troll må behandles på rett måte. Med 24SevenSocial kan du markere de og bli varslet når trollene kommenterer. På den måten kan du forhindre at de gjør noen skade.  

Fans er de beste ambassadørene for ditt brand, ta vare på de! Du kan også markere fans og bli varslet når de kommenterer på siden din. På den måten kan du sørge for å beholde dem.

pexels-photo-515171

Autosvar: Vil du også få ned svartiden på din Facebook side? Ved å legge inn autosvar via 24SevenSocial får du ned svartiden med en gang! Dette oppleves som en bedre kundeopplevelse, samtidig synker svartiden til under 1 minutt.

Forstå dataen slik at du kan bruke den: Vet du egentlig hvor mye data du kan hente ut fra dine konkurrenter? Du kan blant annet få en oversikt over:

  • når og hvor ofte de poster
  • se frekvensen av følgertallet
  • se hvor mye engasjement de har på sidene

Med 24SevenSocial får du tallene i oversiktlige grafer slik at jobben din blir lettere. Lær av dine største konkurrenter.

 

Facebook Partner

24SevenSocial er Facebook Partner. Hva betyr dette i praksis? Jo, vi får oppdateringer om hvilke endringer Facebook kommer med, på den måten kan vi tilpasse oss disse endringene i tråd med Facebook. 

 

Facebook_Marketing_Partner_badge

Ikke nøl med å ta kontakt!

Har du lyst på en mer effektiv og oversiktlig jobbhverdag? Ring +47 404 14 700 eller mail oss på hallo@24sevensocial.com. Vi booker et uforpliktende møte hvor vi presenterer systemet og hvordan du kan bruke det på best mulig måte. Dersom du velger å bruke systemet er prosessen enkel og rask. Vi setter opp brukere for deg og du kan starte rett på.