Login

Helautomatisk annonsering

Har du mange produkter eller artikler som til stadighet skal eller bør publiseres i sosiale medier? Bruker du ofte tid på å lage de samme annonsene? Da har vi en løsning.

Vi lanserer en helt ny måte å automatisk produsere og publisere annonser basert på en produkt-feed, for å drive nye målgrupper til nettsiden din. Slik får du også dine dynamiske annonser (retargeting) til å fungere bedre.

Enten du er bilforhandler med stadig nye bruktbiler som må annonseres, eller eiendomsmegler med nye prospekter som skal promoteres. Rekrutteringsbransjen har alltid stillingsutlysninger som må ut. Butikker og kjeder har stadig nye kampanjer, tilbudstorg med hyppig utskiftning av varelager, eller liknende.

Vi har lært at dette er tilfelle for mange bedrifter og ikke minst byråer. Alle har en god del smør-og-brød annonser som bare må produseres og kjøres ut i det daglige, samtidig som det ikke skal gå ut over det kreative.

Vår løsning på dette ble å bygge vårt ferskeste produkt, Feed Ads!

Hvordan fungerer Feed Ads?

Ganske enkelt er dette en helautomatisering av annonseproduksjon og publisering. Det krever kun en produkt-feed, som vi gjerne kan få laget for deg.

Basert på dine ønsker vil Feed Ads automatisk produsere og publisere det antall annonser du måtte ønske. Alle Facebooks muligheter for målstyring, retargeting, budsjettering etc kan benyttes. Det er ingen begrensninger i antall, variasjoner, tidspunkter, frekvens e.l.
24SevenSocials avanserte Cruise Control vil overvåke det hele, og sikre nattesøvnen din 🙂

Eksempelvis kan eiendomsmegleren automatisere annonsering av de nyeste prospektene hver eneste dag, og aldri lenger trenge å bruke verdifull produksjonstid på disse annonsene.

Feed Ads er også et strålende supplement dersom du også vil kjøre Dynamic ads eller retargeting. Dette kan øke verdien av retargeting.

Løsningen har vært i bruk over lengre tid, bl. a i et av norges største forsikringsselskaper. Nå har vi gjennomført flere tester for bilforhandlere, med oppsiktsvekkende gode resultater.

Ta kontakt dersom du vil vite mer!

hello@24sevensocial.com